Hans Hooijer

Hans_Gitaar_verkleindDe gitaarlessen met in het begin de geur van heerlijke Voortrekkers- pijptabak, de ontspannen sfeer. En ik kon alles spelen wat ik wilde, jij vond het goed, speelde gewoon mee, zocht platen en boeken voor me op enz. De feestjes en opnames bij jou thuis aan de Atlaslaan, de vele optredens met de muziekschoolband, het bezoek aan Wim Overgaauw, allemaal zeer leerzaam.
Ook tot s 'avonds laat kletsen over muziek en wijn/bier drinken bij jou thuis. Allemaal goeie herinneringen. Conservatorium gedaan, in verschillende bands spelen, gitaarlessen geven bij Scala Meppel (die baan heb jij voor mij geregeld!), sinds een jaar of 10 ook lesgeven in het voortgezet onderwijs als muziekleraar, en nu voornamelijk spelen in een trio met zang, gitaar en contrabas.
Hans Hooijer.

Straight no Chaser (Blues for Ed)

Oud leerlingen

In de 35 jaar dat ik aan de Muziekschool (thans Scala) als docent gitaar/basgitaar werkte zijn een groot aantal leerlingen de revue gepasseerd. Een aantal daarvan werden goede tot zeer goede amateurs en een deel begaf zich op het professionele vlak met vaak een conservatoriumopleiding  als bagage. Het leek me een leuk idee hen te vragen om hun leservaring met mij te beschrijven met een foto inclusief  instrument als illustratie.  Nog leuker zou het zijn als zij een stuk voor me speelden. De reacties hierop waren hartverwarmend zoals je in dit onderwerp zult zien. Bijzonder zijn de verschillende stijlen en manier van spelen. Daar ik ook combo coaching en improvisatielessen gaf geven ook andere instrumentalisten acte de presence.

Footer slideshow oud leerlingen

  • header-oud-leerlingen-3-kle.jpg
  • headerfoto-oud-leerlingen kleiner.jpg
  • headerfoto-oudleerlingen-2-.jpg
  • headerfoto-oudleerlingen okok-.jpg
Copyright © 2019 Ed Wennink

Hoofdmenu

Free Joomla! templates by Engine Templates