Maurice Wennink


MauriceIk heb heel wat jaartjes gitaarles van Ed gehad en vele technieken zoals de stand van de hand en de juiste vingerzettingen geleerd. Ook werd er aandacht besteed aan de opbouw van akkoorden en dergelijke. In die tijd was ik heel gemotiveerd en ging ook speciaal naar de muziekschool om daar van hem les te krijgen. Omdat het mijn vader is zou ik natuurlijk ook thuis kunnen lessen maar dat vond hij niet de juiste omgeving. Pa was een goede leraar die voor heel veel muziekstijlen open stond. Na een paar jaar les te hebben gehad begon ik met een bandje. Dat heb ik een paar jaar vol gehouden omdat ik ontzettend veel last had van podiumvrees.
In die tijd nam ik samen met mijn goede vriend Jeroen Boom veel eigen nummers op. Dit vond ik eigenlijk veel leuker dan het spelen in een band. 
Het nummer New Religion is een van de nummers die ik met Jeroen schreef en opnam.

New religion

Paul Mercken

Paul Mercken is gepensioneerd historicus van de wijsbegeerte en mediëvist uit Hasselt, maar woont na verbleven te hebben te Cambridge, Oxford, Florence en de USA (Talahassee, Florida; Bronxville, New York en Virginia) sedert 1978 in Nederland, waar hij penningmeester en/of secretaris was van de Haiku Kring Nederland van 2005 tot 2012. 

Hij vertaalt graag gedichten uit andere talen en is een verwoed deelnemer aan voornamelijk Engelstalige kettinggedichten.
In 2012 gaf hij een dichtbundel uit Bunnikse haiku's en ander dichtspul, 94 pagina's, Boekscout te Soest, waarvan de helft vertalingen zijn van buitenlandse poëzie.

Footer slideshow schilderen Knipping Paul Mercken

  • portret-paul-voor-site-res.jpg
  • Header_res.jpg
Copyright © 2019 Ed Wennink

Hoofdmenu

Free Joomla! templates by Engine Templates