Rogier Blanken

rogierorgineel2Rogier Blanken (geboren in Borger 1974). Na eerst muzikale vorming en 2 jaar klassiek gitaarles bij Jan Penninkhof te hebben gevolgd heb ik de keus gemaakt om bij Ed Wennink gitaarlessen te gaan volgen. Van Ed heb ik jarenlang les gekregen en heeft mij kennis laten maken met vele muziek stijlen. Zeker de kennismaking met lichte / jazz muziek heb ik aan Ed te danken en heeft toen mijn hedendaagse gitaarspel erg beïnvloed. De nummers uit het real book, de koffieconcerten die we samen hebben gedaan ( zeer leerzaam ), de Hoogeveense bigband, de 2 combo's waar je mij in liet spelen en natuurlijk het begeleiden van Rated-R wanneer we weer is vast liepen met een eigen nummer en jij altijd weer met een oplossing kwam. Ook het betalen van het kwartje wanneer ik mijn plectrum weer is niet bij me had zal ik nooit vergeten.
Je gitaar, de D.lewis waarmee je toen les gaf behoorde toen tot mijn favorieten, wat een fijne gitaar was dat zeg en helaas na een inbraak gestolen. Je wilde mij destijds naar Hans Hooijer sturen om daar lessen te gaan volgen voor het toelatingsexamen van het conservatorium maar wilde graag mijn lessen bij jou blijven volgen en heb dit dan ook niet gedaan. Hedendaags geef ik in de privé sfeer een aantal mensen gitaarlessen en probeer zoveel mogelijk met verschillende muzikanten te spelen en actief te zijn met muziek maken in combinatie met mijn baan als accountmanager voor een groothandel.
Ed, bij jou een hele goede tijd gehad en zal dit nooit vergeten.

Old Times Sake heb ik speciaal voor jou geschreven en laat net even een andere muzikale kant van me zien. Het geeft aan dat ik niet specifiek in het jazz hoekje zit en laat tevens horen dat jouw lessen breed georiënteerd waren.

 

Affirmation

 

Old Times Sake

http://www.rmbgitaarles.nl/

Foto's van Charlie

Van Charlie’s kleindochter Martine en Willemien kreeg ik de gelegenheid om al het materiaal waaronder foto’s, prijzen etc. door mijn handen te laten gaan en vast te leggen. Een deel heb ik hieronder gepresenteerd. Naast foto’s van Charlie en Martina, de Oscar, een Koninklijke onderscheiding en een deel van de talrijke filmprijzen die hij ontving.
Ook een foto van zijn ‘ontdekking’ Audrey Hepburn.
Er zullen nog vele foto’s volgen waaronder een zeer groot aantal scènefoto’s.

Footer slideshow film / foto's films chvdlinden films en foto's

  • Charlie_header_res.jpg
Copyright © 2019 Ed Wennink

Hoofdmenu

Free Joomla! templates by Engine Templates