Rene Bremer

Rene_Bremer_for_site

Van Ed heb ik slechts 1 jaar les gehad, en dat lag meer aan mij dan aan Ed. Ik ging namelijk verhuizen naar Duiven (gld) en was daarnaast veeeeeeeeeelste oud. Allemaal verkeerde dingen aangeleerd maar toch enorm veel opgestoken in dat ene jaar onder andere: het wordt nooit wat met mij op gitaar, maar ook dat is een les. Tussen alle mensen die op jouw site hebben gepost staan er voor mij een aantal zeer bekende en respectabele namen bij waar ik veel waardering voor heb. Waar ik Ed het meest dankbaar voor ben is dat hij mij geduld en doorzettingsvermogen heeft bijgebracht.
Ik heb jarenlang met No-Name opgetrokken, in het begin als roadie en later als geluidsman en nog later als gitarist. De liefde voor muziek is gebleven en alleen maar sterker geworden. Wereld beroemd ben ik helaas nooit geworden.
Tweeëneenhalf jaar geleden stopte ik met No-Name en heb ik een heeeeel oude liefde tot leven gebracht: de Pedal steelgitaar, een totaal andere discipline dan gitaar of bas spelen. Om aan te geven dat ik toch wel heel wat geleerd heb van Mr Ed voeg ik een kort muziekfragment bij waarin zowel gitaar, bas en pedal steelgitaar zitten.

Thanx to mr. Ed

Oud leerlingen

In de 35 jaar dat ik aan de Muziekschool (thans Scala) als docent gitaar/basgitaar werkte zijn een groot aantal leerlingen de revue gepasseerd. Een aantal daarvan werden goede tot zeer goede amateurs en een deel begaf zich op het professionele vlak met vaak een conservatoriumopleiding  als bagage. Het leek me een leuk idee hen te vragen om hun leservaring met mij te beschrijven met een foto inclusief  instrument als illustratie.  Nog leuker zou het zijn als zij een stuk voor me speelden. De reacties hierop waren hartverwarmend zoals je in dit onderwerp zult zien. Bijzonder zijn de verschillende stijlen en manier van spelen. Daar ik ook combo coaching en improvisatielessen gaf geven ook andere instrumentalisten acte de presence.

Footer slideshow oud leerlingen

  • headerfoto-oudleerlingen-2-.jpg
  • headerfoto-oudleerlingen okok-.jpg
  • headerfoto-oud-leerlingen kleiner.jpg
  • header-oud-leerlingen-3-kle.jpg
Copyright © 2019 Ed Wennink

Hoofdmenu

Free Joomla! templates by Engine Templates