Een schetig verhaal

(uit mijn dagboek 13 juli 2004)

Nettie, die eerder opstaat, heeft geen idee wat er gebeurt op het moment dat ze met washandje, handdoek en schone onderbroek de deur van de slaapkamer achter zich sluit en op weg gaat naar de badkamer. Op het moment dat de douchekraan wordt opengedraaid - duidelijk hoorbaar omdat de waterleiding zo’n beetje door de slaapkamer
loopt – voel ik de vrijheid. Allereerst ga ik dan diagonaal in bed liggen. Vervolgens concentreer ik me op al die kronkelende kanalen die mijn buik bewonen en dan ‘geht’s loss!’
‘Flats’, met een donderende knal verlaat de eerste scheet zijn anale basis en al echoënd komt de stank terug. Wonderlijk genoeg riekt dit naar meer terwijl de stank van een ander, zelfs die van je geliefde, niet voor herhaalde waarneming in aanmerking komt. Ik trek de dekens om me heen en geniet van de volgende explosie. Mijn genot kent geen grenzen. Net als ik een derde ultieme broekhoest in gedachten heb, hoor ik de douchekraan piepend dichtdraaien.
Bang om in mijn intimiteiten gestoord te worden, wapper ik met tegenzin mijn genot weg.
Als Nettie de slaapkamer weer betreedt, lijkt het of er niets is gebeurd.
Ik kijk haar aan en zeg: ‘Goedemorgen schat!’

Frits Schutter (1950/2011)

Frits, de jongste telg  van onze band Blues Group Five, heeft een aantal jaren meegespeeld. Hij kreeg een aanbieding om in de begeleidingsband van Herman van Veen te spelen maar liet onze band niet in de steek, ook het feit dat zijn broer André onze zanger was speelde in zijn overweging mee. 
Later ging hij naar het conservatorium. Na zijn studie speelde hij als contrabassist in het Koninklijk Concertgebouworkest en een poosje daarna ook in het Concertgebouw Kamerorkest.
Hij werd slechts eenenzestig jaar.

Footer slideshow Frits Schutter

  • frits-website_kleiner.jpg
Copyright © 2019 Ed Wennink

Hoofdmenu

Free Joomla! templates by Engine Templates