Marco Kerver


MarcoIk heb les gehad bij Ed Wennink van 1980 tot 1985 en ik mag wel zeggen dat hij de basis heeft gelegd onder mijn gehele bas carrière. Ed gaf mij les vanuit een drive. De drive, dat het vanzelfsprekend is dat je bezeten bent van je instrument. Maar ik heb ook een gedegen theoretische basis geleerd bij Ed. Die ondergrond gebruik ik nog steeds. Uiteraard bij het bassen, maar ook tijdens mijn baslessen en zelfs bij het arrangeren en componeren van muziek. Ed heeft gezorgd voor een gedegen fundament onder mijn gehele carrière.
Dat is iets om heel dankbaar voor te zijn.
In Her Embrace is een track van de nieuwe CD van mijn vrouw Anne-Lie Persson.
Deze CD is de 11-de van FlatSharp Productions. Dat is mijn eigen label, waar ik voornamelijk eigen producties op uitbreng. Naast bassen, wat ik graag en veel doe, schrijf ik veel muziek.
Zowel in opdracht als voor mijn eigen projecten.
www.marcokerver.nl

In her embrace

Oud leerlingen

In de 35 jaar dat ik aan de Muziekschool (thans Scala) als docent gitaar/basgitaar werkte zijn een groot aantal leerlingen de revue gepasseerd. Een aantal daarvan werden goede tot zeer goede amateurs en een deel begaf zich op het professionele vlak met vaak een conservatoriumopleiding  als bagage. Het leek me een leuk idee hen te vragen om hun leservaring met mij te beschrijven met een foto inclusief  instrument als illustratie.  Nog leuker zou het zijn als zij een stuk voor me speelden. De reacties hierop waren hartverwarmend zoals je in dit onderwerp zult zien. Bijzonder zijn de verschillende stijlen en manier van spelen. Daar ik ook combo coaching en improvisatielessen gaf geven ook andere instrumentalisten acte de presence.

Footer slideshow oud leerlingen

  • header-oud-leerlingen-3-kle.jpg
  • headerfoto-oudleerlingen okok-.jpg
  • headerfoto-oudleerlingen-2-.jpg
  • headerfoto-oud-leerlingen kleiner.jpg
Copyright © 2019 Ed Wennink

Hoofdmenu

Free Joomla! templates by Engine Templates