Tim Kittle


Tim_2Over mijn leservaringen bij Ed kan ik het volgende zeggen. Ed ken ik eigenlijk m'n hele leven al en kwam ook geregeld op de Atlaslaan in Hoogeveen, waar hij woonde, over de vloer (kind aan huis dus). Mijn eerste ervaringen met live muziek was dacht ik bij Ed in de woonkamer waar geregeld feestjes met muziek waren.
Ik ging altijd met veel plezier naar de lessen van Ed en deed dit 15 jaar lang.
Nadat Ed me de basis (jazz, blues, soul) en de juiste techniek had geleerd kon ik altijd met stukken muziek bij hem komen, al was dit soms muziek die hem minder aansprak.
Later zijn we ook veel met stukken die Ed zelf had geschreven bezig geweest. Daar leerde ik veel van.
In de tijd dat ik in de combo’s van Ed speelde, wat ik ook zeker graag deed, leerde ik veel dingen die ik tot op de dag van vandaag nog altijd in m'n eigen band (Facing The Madness) gebruik.
Toen Ed met lesgeven stopte ben ik ook gestopt. Als dat niet was gebeurd had ik nog langer op les gezeten. 

Oud leerlingen

In de 35 jaar dat ik aan de Muziekschool (thans Scala) als docent gitaar/basgitaar werkte zijn een groot aantal leerlingen de revue gepasseerd. Een aantal daarvan werden goede tot zeer goede amateurs en een deel begaf zich op het professionele vlak met vaak een conservatoriumopleiding  als bagage. Het leek me een leuk idee hen te vragen om hun leservaring met mij te beschrijven met een foto inclusief  instrument als illustratie.  Nog leuker zou het zijn als zij een stuk voor me speelden. De reacties hierop waren hartverwarmend zoals je in dit onderwerp zult zien. Bijzonder zijn de verschillende stijlen en manier van spelen. Daar ik ook combo coaching en improvisatielessen gaf geven ook andere instrumentalisten acte de presence.

Footer slideshow oud leerlingen

  • headerfoto-oudleerlingen okok-.jpg
  • header-oud-leerlingen-3-kle.jpg
  • headerfoto-oud-leerlingen kleiner.jpg
  • headerfoto-oudleerlingen-2-.jpg
Copyright © 2019 Ed Wennink

Hoofdmenu

Free Joomla! templates by Engine Templates